Hozzávalók:
4 személyre
» 4 ek. olaj
» 2 teáskanál köménymag
» 5 cikk fokhagyma
» 2 db. 80 dkg-os sertéscsülök
» 1 teáskanál őrölt fekete bors
» 1 teáskanál morzsolt majoránna
» 3 dl sör
Elkészítés:
A fokhagymát összezúzzuk, majd beleszórjuk a borsot, a majoránnát, a köménymagot, és meglocsoljuk az olajjal. Az egészet alaposan összekeverjük. A hús legvastagabb részén a csontig vágunk, majd a zsíros részén bevagdossuk. Az elkészített fűszeres páccal bekenjük, és a hűtőben néhány órán át állni hagyjuk. Végül a húst grillen megsütjük, közben a maradék pácot rálocsolhatjuk. Kb. 10-15 perccel a sütés befejezése előtt bekenjük a húst sörrel, így piros, ropogós lesz. Ekkor már tálalhatjuk is.
Forrás: [ x ] |